• Óraportál sárga csík 1
  • Óraportál sárga csík 2
  • Óraportál sárga csík 3

Megosztás
Üdvözöljük!

Amennyiben már regisztrált felhasználója oldalunknak, úgy bejelentkezés után máris tud Kreditet vásárolni IDE kattintva, hogy a hirdetésének megjelenését 30 napra biztosítsa. Ha ez megtörtént, akkor a felső vízszintes menüsoron látható menüpontokból az Órakereső, a Kiegészítők, a Tollak, az Ékszerek és a Lopott órák menüpontok bármelyikére kattintva az adott menüpontnak megfelelő hirdetési oldal nyílik.

Itt az oldalon megjelenő hirdetési táblázat fölött talál egy új menüpontsort, amely a hirdetések kezelésére szolgál. Ennek a menüsornak a pontjai a következők:

 

Új Hirdetés | Összes Hirdetés | Profilom | Hirdetéseim | Szabályzat

 

Itt kell hirdetés feladásához a menüsor első elemére, az "Új Hirdetés" menüpontra kattintania.

A megjelenő oldalon talál egy hirdetés típusnak megfelelő űrlapmezőt, mely mezők egymás utáni kitöltésével elkészítheti a szükséges hirdetést. Ami fontos, hogy a világos szürke színnel jelzett mezők kitöltése kötelező. Enélkül nem fogja tudni elmenteni az adott hirdetését. A többi - a fehér háttérszínnel jelzett - mező kitöltése opcionális.

Az űrlap alján Ön látni fogja az eddig fel nem használt Kreditjeinek számát és azt a mezőt, amely kijelzi, hogy az adott hirdetés megjelentetéséért cserébe mennyi Kredit vonódik le az egyenlegéből. Kiemelt hirdetéseknél érdekes, egyébként hirdetésenként 1 Kredit vonódik le.

Lehetőség van továbbá arra, hogy a hirdetés 1 kredit ellenében egy hétig a lista elején jelenlen meg. Ehhez a hirdetés feladásakor válassza az "Elejére hoz" legördülő menüből az "1 kredit 7 nap" opciót.

 

Kredit vásárlása PayPal segítségével:

Kreditet gyorsan és egyszerűen tud vásárolni bankkártyája segítségével. Ha már bejelentkezett és a kredit vásárlás oldalra lépett, akkor egy lenyíló menüből tudja kiválasztani azt a csomagot, melyet megvásárolna. A csomagokban felsorolt kreditek ára attól válik egyre kedvezőbbé, minél nagyobb mennyiséget vásárol egyszerre.

Kiválasztás után a "Vásárlás" gombra kattintva egy összesítő oldalra jut, ahol megtekintheti még egyszer a választott csomagot, majd ott a lap aljára legörgetve a PayPal fizetést kell választania a következő lépéshez.

Akik napi szinten használják a PayPal fizetési formát, azoknak egyszerű lesz a díj átutalása. Ők az alábbi képernyőt fogják látni, ahol a felhasználónevük és jelszavuk begépelése után beléphetnek a PayPal fizető felületére és jóvá hagyhatják a díj átutalását.

 

(a képre kattintva nagyobb méretben megnyílik)

 

Amennyiben Önnek még nincs PayPal fiókja, akkor elég a bankkártyáját használni, mert a PayPal felületén lehetőség van fióknyitás nélkül is fizetni. Ezt az opciót a fönti képen az alsó szürke mezőben találja, ahol rá kell kattintani az eléréséhez a "Pay with my credit or debit card." szövegre. Ezután az alábbi képernyő fogadja:

 

(a képre kattintva nagyobb méretben megnyílik)

 

A kitöltendő mezőkhöz odaírtuk magyarul, hogy melyikbe mit kell begépelni. Ha ez megtörtént, akkor az alső kis sárga "Pay" gombra kell kattintani a fizetéshez, miután a PayPal levonja az Ön kártyája alapján a bankszámlájáról a megfelelő összeget.

(a képre kattintva nagyobb méretben megnyílik)


Fizetés után Ön kinyomtathatja a bizonylatot, majd visszaléphet az óraportálra, amely szintén küld Önnek a vásárlásról értesítést email-ben.

(a képre kattintva nagyobb méretben megnyílik)

A sikeres fizetés után legvégül az alábbi képernyő fogadja:

(a képre kattintva nagyobb méretben megnyílik)

A PayPal egy biztonságos, nemzetközi online fizetési forma, és online bank. A legismertebb a világon és maximálisan megbízható! Ezért választottuk mi is a fizetési folyamatok végrehajtásához.

 

Amennyiben Önnek nincs bankkártyája, vagy nem szeretné használni, akkor postai csekkes befizetéssel vagy átutalással is teljesítheti a díjat, mely beérkezte után aktiváljuk hirdetési kreditjeit. Ebben az esetben kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.