• Óraportál sárga csík 1
  • Óraportál sárga csík 2
  • Óraportál sárga csík 3

Megosztás
Üdvözöljük!

Mint Ön is láthatja, megújult weboldalunk, az ÓraPortál. Ez azzal a kis kényelmetlenséggel is járt, hogy bár a régi felhasználóinkat email hírlevél szintjén megőriztük, azonban az oldalon történő hirdetés feladásához újbóli regisztráció szükséges.

Ehhez a főoldalon látható három tartalmi oszlopból a jobb oldalon lévő "Bejelentkezés - Regisztráció" feliratot tartalmazó keretben lévő funkciókat kell használni.

Ha Önnek már van bejelentkezése, akkor nyilván a felhasználónév és jelszó beírásával be tud lépni az oldalra a hirdetések feladásához, vagy a fórum bejegyzések megtételéhez.

Ha most regisztrál, akkor a föntebb is említett keretben található "Fiók létrehozása" menüpontra kell kattintania.

Rákattintás után be kell írnia a nevét, választania kell egy felhasználónevet, majd 2x meg kell adnia a jelszót és az email címét. Azért 2x, hogy összehasonlítva a mezők tartalmát biztos lehessen Ön is és rendszerünk is abban, hogy a megadott adatok hibamentesen kerültek be az adatbázisunkba.

Miután kitöltötte a mezőket, a "Regisztrálás" gombra kattintva a rendszer küld Önnek egy ellenőrző email-t. Ezzel leellenőrizzük, hogy létező email címet adott e meg és Ön birtokolja e azt. Ugyanis amikor megérkezik a levél az Ön postafiókjába, az tartalmazni fog egy ellenőrző linket, amire rákattintva véglegesítheti a regisztrációját.

(Ezen lépés elmulasztása azzal jár, hogy sajnos nem fog tudni belépni a hirdetési felületre. Ezt a regisztráció típust opt-in regisztrációnak hívják és megfelel a magyarországi spam törvények követelményeinek.)

Véglegesített regisztráció után azonnal be tud lépni az oldalba és meg tudja kezdeni a használatát.

Sok sikert kívánunk az óraeladásban!